Hvad kan lade sig gøre?

Hos Pairy Enterprise kan vi integrere en lang række af dine systemer med hinanden. Det optimerer arbejdsgange og sparer dig både tid og penge. Hvad enten du blot skal have integreret to systemer med hinanden eller har en række af systemer, så kan det lade sig gøre. Vi indgår gerne i et rådgivende forløb, hvor vi rådgiver om optimal dataproces mellem diverse systemer.

Der er som udgangspunkt ikke nogen begrænsning på hvor mange forskellige integrationer vi kan lave, hvor komplekse de skal være eller hvilken data vi skal behandle. Har det en API kan vi forbinde til det.

Nedenfor kan du se et par eksempler på, hvordan vi tidligere har lavet integrationer for kunder.


Eksempel A

Integration mellem to systemer. Eksempelvis webshop og ERP-system. Ordrer synkroniseres fra webshop til ERP-system, mens produktdata inklusiv lager synkroniseres fra ERP til webshop. Dette sikrer, at data i shoppen og ERP altid er up-to-date.


Eksempel B

Integration mellem flere systemer. I dette eksempel taler 5 systemer sammen gennem Pairy-platformen. I ovenstående eksempel skulle ERP-data synkroniseres 2 webshops. Dataen blev filtreret i integrationen således, at det var de korrekte varenumre, der røg ud til hver shop. Integrationen er bygget så fleksibelt, at det er let for os at fra- og tilkoble nye shops uden at det påvirker resten af integrationen.

Lagerdata bliver synkroniseret fra lagerhotel og fysiske butikker til ERP-system, som taler sammen med webshops. Derved er det korrekte lager altid i alle salgsvinduer. Dertil at bygget et salgsdashboard, der giver et visuelt overblik over dagens salg i de forskellige salgsvinduer.

Mulighederne er mange – og vi kan integrere med lang størstedelen af alle systemer, om de har en API-adgang. Vi rådgiver gerne om flows og optimalt setup.

Skal du have en skræddersyet integration?

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.