Dynamics 365 Business Central

Skræddersyet integration, som er fremtidssikret og fleksibel

Vores platform er udviklet gennem flere end 1000 timers udviklingsarbejde og er bygget så fleksibelt, at du altid kan få udbygget integrationen så den matcher lige præcis dine behov.

Hvis du en dag får behov for at koble et nyt system til dit setup kan vi nøjes med at bygge integrationen til det ene system og du slipper således for at skulle bygge alle integrationer forfra for at passe til det nye system.

Har du behov for at udvide funktionaliteten i en eksisterende integration er dette også muligt uden at skulle starte helt forfra. Kort sagt har vi bygget platformen så fleksibelt, at du som kunde kan fokusere på at sætte så meget af din forretning på autopilot som muligt.

Med en skræddersyet integration til Microsoft Dynamics 365 Business Central fra Pairy Enterprise får du:

Checkmark

Ekspertviden og sparring

Vi tilbyder gennem hele forløbet vores ekspertviden og sparring omkring virksomhedens digitale processer.

Checkmark

Projektleder og integrationsekspert

Du får tilknyttet en fast projektleder og integrationsekspert, der kan rådgive omkring dine muligheder.

Checkmark

Fleksibel platform

Vi kan skæddersy platformen til alle virksomhedens behov, også i fremtiden.

Checkmark

Automatiske processer

Mulighed for at erstatte manuel indtastning med optimerede automatiske processer

Checkmark

Tilpasset jeres arbejdsflow

Vi tilpasser integrationen så den passer til netop jeres arbejdsflow

Checkmark

Fremtidssikret integration

Integrationen bliver fremtidssikret, så I løbende kan udvide efter behov

Skal du have en skræddersyet integration?

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.


  Sådan er den typiske proces

  01
  Dialog
  Dialog

  Du kontakter os med ønsket om integration

  Du kontakter os med de systemer, du ønsker skal integreres samt de overordnede tanker bag integrationen. På baggrund af dette udarbejder vi en agenda for et kommende møde, hvor jeres integrationsbehov gennemgås i dybden.

  Efter mødet har vi en klar forståelse af, præcis hvordan jeres løsning skal fungere.

  02
  Tilbud
  Tilbud

  På baggrund af mødet udarbejder vi et decideret tilbud på integrationsløsningen. Dette tilbud vil beskrive projektets indhold og faserne, som projektet indeholder.

  Tilbuddet vil også beskrive, hvordan integrationsløsningen vil blive sat op i sidste ende. På denne måde er alle rundt om bordet enige i hvilken data, som skal synkroniseres og hvornår. I er dermed sikre på, at I får en løsning præcis, som I har beskrevet den.

  03
  Udvikling & test
  Udvikling & test

  Udviklingsarbejdet påbegyndes
  Udviklingsarbejdet med integrationen påbegyndes. Vores projektleder vil løbende holde jer opdateret om processen og svare på eventuelle spørgsmål I måtte have i forbindelse med denne.

  Første tests køres i lukket miljø
  I løbet af udviklingsarbejdet vil vi løbende køre tests i et lukket miljø. Dette sikrer, at vi kan køre tests på de ønskede systemer uden at reel data benyttes eller påvirkes. Først når vi har kørt hundredvis af test i dette miljø begynder vi at planlægge næste fase i samarbejde med jer.

  Første test køres i samarbejde med dig
  I samarbejde med jer planlægges de første tests med reel data. Hvis der eksempelvis er tale om en ordreintegration vil vi i samarbejde med jer udvælge 1-2 ordrer, som skal overføres. Vi kører disse igennem integrationen og I bekræfter, at alt er som det skal være i begge ender af flowet.
  Denne proces gentages indtil begge parter er klar til, at integrationen lægges live.

  04
  Integration går live
  Integration går live

  Efter godkendelse lægges integrationen live
  Med jeres godkendelse går integrationen live. Vi sætter integrationen i produktion og de ønskede workflows udføres i det aftalte tidsinterval.

  05
  Automatisk overvågning
  Automatisk overvågning

  Automatisk overvågning af, om integrationen kører
  Vi overvåger automatisk, om integrationen kører i de aftalte intervaller. Går den mod forventning i stå eller andet vil vi kunne reagere med det samme så I ikke skal bruge unødvendig tid på først at opdage det og kontakte os.

  Vil du gerne høre mere om Pairy Pro og hvad vores integration kan? Kontakt os

  Microsoft Dynamics 365 Business Central

  Navision har været på en lang rejse. Fra at være et af de første brugervenlige regnskabsprogrammer er der nu tale om et fuldt ERP-system med håndtering af virksomhedens forretningskritiske arbejdsgange. Seneste tiltag er Microsoft Dynamics 365 Business Central, som bringer softwaren til næste niveau.

   

  Med Microsoft Dynamics 365 Business Central er du nu sikret økonomistyring, kundehåndtering, større indsigt i kritiske KPI’er og endnu tættere integration med Office. Alt sammen i skyen og med endnu større fokus på lagerstyring og kontrol.

   

  Med en skræddersyet integration til Microsoft Dynamics 365 Business Central får du således muligheden for at binde dine forretningsgange sammen med andre kritiske systemer, som bruges i din organisation.

   

  I og med, at Business Central er født i skyen vil en integration mellem Business Central og dine andre systemer typisk være billigere end hvis der var tale om Navision eller C5.