Integration til SAP Business One

Skræddersyet integration tilpasset præcis jeres behov

Med en skræddersyet integration mellem SAP Business One fra Pairy Enterprise er I sikret en fremtidssikret løsning. Vores platform er bygget så fleksibelt, at den løbende kan udvides i takt med, at jeres behov ændrer sig i fremtiden. Integrationen er bygget med en central i midten, hvor al data hentes ind og strømlines inden det sendes videre i systemet. Dette sikrer, at der vil kunne til-  og frakobles systemer uden det påvirker resten af virksomhedens integrationer.

Integrationen giver mulighed for, at data synkroniseres mellem systemerne og kan således hjælpe jer med at skære manuelle arbejdsopgaver væk. I kan selv være med til at bestemme, hvornår og hvordan data skal synkroniseres. Ændres jeres behov i fremtiden vil vi altid kunne tilpasse integrationen til disse.

Vi har flere tusinde timers erfaring med udvikling af integrationer og vil både kunne sparre med jer og rådgive jer omkring jeres integration og mulighederne heri.

Med en skræddersyet integration til SAP B1 fra Pairy Enterprise får du:

Checkmark

Ekspertviden og sparring

Vi tilbyder gennem hele forløbet vores ekspertviden og sparring omkring virksomhedens digitale processer.

Checkmark

Projektleder og integrationsekspert

I får tilknyttet en fast projektleder og integrationsekspert, der kan rådgive omkring jeres behov.

Checkmark

Fleksibel platform

Vi kan skæddersy platformen til alle virksomhedens behov, også i fremtiden.

Checkmark

Automatiske processer

Mulighed for at erstatte manuel indtastning med optimerede automatiske processer

Checkmark

Tilpasset jeres arbejdsflow

Vi tilpasser integrationen så den passer til netop jeres arbejdsflow

Checkmark

Fremtidssikret integration

Integrationen bliver fremtidssikret, så I løbende kan udvide efter behov

Skal du have en skræddersyet integration?

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.


  Sådan er den typiske proces

  01
  Dialog
  Dialog

  Du kontakter os med ønsket om integration

  Du kontakter os med de systemer, du ønsker skal integreres samt de overordnede tanker bag integrationen. På baggrund af dette udarbejder vi en agenda for et kommende møde, hvor jeres integrationsbehov gennemgås i dybden.

  Efter mødet har vi en klar forståelse af, præcis hvordan jeres løsning skal fungere.

  02
  Tilbud
  Tilbud

  På baggrund af mødet udarbejder vi et decideret tilbud på integrationsløsningen. Dette tilbud vil beskrive projektets indhold og faserne, som projektet indeholder.

  Tilbuddet vil også beskrive, hvordan integrationsløsningen vil blive sat op i sidste ende. På denne måde er alle rundt om bordet enige i hvilken data, som skal synkroniseres og hvornår. I er dermed sikre på, at I får en løsning præcis, som I har beskrevet den.

  03
  Udvikling & test
  Udvikling & test

  Udviklingsarbejdet påbegyndes
  Udviklingsarbejdet med integrationen påbegyndes. Vores projektleder vil løbende holde jer opdateret om processen og svare på eventuelle spørgsmål I måtte have i forbindelse med denne.

  Første tests køres i lukket miljø
  I løbet af udviklingsarbejdet vil vi løbende køre tests i et lukket miljø. Dette sikrer, at vi kan køre tests på de ønskede systemer uden at reel data benyttes eller påvirkes. Først når vi har kørt hundredvis af test i dette miljø begynder vi at planlægge næste fase i samarbejde med jer.

  Første test køres i samarbejde med dig
  I samarbejde med jer planlægges de første tests med reel data. Hvis der eksempelvis er tale om en ordreintegration vil vi i samarbejde med jer udvælge 1-2 ordrer, som skal overføres. Vi kører disse igennem integrationen og I bekræfter, at alt er som det skal være i begge ender af flowet.
  Denne proces gentages indtil begge parter er klar til, at integrationen lægges live.

  04
  Integration går live
  Integration går live

  Efter godkendelse lægges integrationen live
  Med jeres godkendelse går integrationen live. Vi sætter integrationen i produktion og de ønskede workflows udføres i det aftalte tidsinterval.

  05
  Automatisk overvågning
  Automatisk overvågning

  Automatisk overvågning af, om integrationen kører
  Vi overvåger automatisk, om integrationen kører i de aftalte intervaller. Går den mod forventning i stå eller andet vil vi kunne reagere med det samme så I ikke skal bruge unødvendig tid på først at opdage det og kontakte os.

  Vil du gerne høre mere om Pairy Pro og hvad vores integration kan? Kontakt os

  Om SAP Business One

  SAP Business One giver dig styring af virksomhedens økonomi og organisation. Det er blandt de tungeste og stærkeste ERP-løsninger på markedet og kan hjælpe dig i stortset alle virksomhedens grene.

  Med en integration til SAP Business One fra Pairy Enterprise er du sikret en løsning, der er fremtidssikret og kan hjælpe med optimering af processer i mange år frem. Slut med fejlbehæftet og tidskrævende manuelle indtastninger.